Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Werkplek bescherming

Werkplek bescherming

Explosie van blootstelling aan elektromagnetische straling op de werkplek

De afgelopen 10 jaar is de hoeveelheid (draadloze) elektrische apparaten in of rond onze werkplek zeer sterk toegenomen. En daarmee is ook de elektromagnetische straling waaraan wij als mens worden blootgesteld zeer sterk gegroeid. Smartphones , Laptops computers, PDA´s, draadloze modems, draadloze telefoons en GSM en UMTS zendmasten in de nabijheid.

Grote groep mensen ondervindt klachten

Er komen steeds meer wetenschappelijke aanwijzingen dat blootstelling aan elektromagnetische velden van apparaten in onze omgeving kan leiden tot diverse kwalen waarvan de oorzaak niet te vinden is. Slapeloosheid, hoofdpijn, een hoge bloeddruk, rusteloosheid, stress, concentratieverlies, spierklachten, allergieën, hyperactiviteit of een chronische vermoeidheid worden hierbij genoemd. De jarenlange ervaring van Ohm ElectroCare bij zowel consumenten als bedrijven wijst er op dat meer dan 25% van de mensen in enige mate tot een zeer erge mate (1- 2%) last heeft van elektromagnetische straling.

De werkplek oplossingen van Ohm ElectroCare:

De memonizer®Combi voor gezonde werkomgevingen (kantoren, fabrieken, retail, horeca)  beschermt een compleet gebouw tegen de biologische effecten van alle soorten elektrische, magnetische of elektromagnetische straling (hoog en laagfrequent).

Ook zorgt de memonizer®Combi voor een sterke verbetering van de luchtkwaliteit door herstel van de natuurlijke verhouding van positieve en negatieve ionen. Dit maakt de lucht frisser en schoner en dus plezieriger om in te werken.

De  bijzondere combinatie van positeve effecten op het binnenklimaat maakt de memonizer®Combi tot een unieke mogelijkheid om uw werk omgeving volledig te harmoniseren en vrij  te maken van storende omgevingsinvloeden.

Eigenschappen:

  • Werkomgeving  vrij van kunstmatige storingsvelden
  • Schonere lucht, geurtjes verdwijnt sneller
  • Geen onderhoud
  • Eenvoudige installatie in de centrale elektriciteitsruimte
  • Geen bouwkundige aanpassingen
  • 90 dagen tevredenheidgarantie met geld retour.
  • Merkbare en meetbare resultaten
  • Op maat voor alle maten gebouwen

Er is ook een memonizer®Combi voor een enkele werkplek beschikbaar.

De memonizer®Combi voor werkomgevingen is een maatwerkproduct en is daarom niet via de webshop te bestellen. Meer weten? U kunt een email sturen naar info@stralingsproducten.nl

Meer weten over memoni® Milieutechnologie? Click hier.