Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Voertuig bescherming

Meer ontspannen en geconcentreerder rijden

Gezonder en geconcentreerder autorijden met memon®milieutechnologie!

Het binnenmilieu van de moderne auto is verre van natuurlijk en bij langdurig autorijden zelfs zeer belastend voor de mens. Niet zelden ervaren mensen in de auto (of bij aankomst) verschijnselen van vermoeidheid, concentratieverlies, irritatie, gespannenheid en soms hoofdpijn. Met de memonizer®Car behoren deze klachten voorgoed tot het verleden.

 

 

Klachten vrij mobiel bellen of werken met Memon

Met de memonizer®Car wordt autorijden een stuk plezieriger en gezonder. De memonizer®Car harmoniseert alle storende stralingsvelden in het voertuig en  zorgt tevens voor een gezondere en schonere binnen lucht.

De memonizer®Car is in een handomdraai te plaatsen in ieder voertuig. Er bestaat een memonizer®Car voor een auto (type A), een minibus, hybride auto of Caravan (Type B) een een bus, vrachtwagen of elektrische auto (Type C). De memonizer®Car heeft geen elektrisch contact met het voertuig en er is dus geen invloed op garantie van het voertuig. De memonizer®Car wordt met zelfklevende tape geplakt op de accu van het voertuig op een plaats naar keuze.

De memonizer®Car kan eenvoudig worden overgeplaatst naar uw volgende voertuig en gaat 20 jaar zonder enig onderhoud mee bij de juiste capaciteitskeuze.

 

90 dagen tevredenheidgarantie

U kunt de memonizer®Car zonder enig risico zelf ervaren. U bepaalt zelf of u de memonizer®Car houdt of dat u hem binnen 90 dagen terug stuurt. Bij retour ontvangt u het aanschafbedrag terug.

Bestellen? Ga naar de webshop of stuur een email naar info@stralingsproducten.nl  Reeds vele duizenden mensen in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Noorwegen, Engeland, USA, Australië en Nederland gingen u voor! 

 

 

 

Waarom wordt ik moe, ongeconcentreerd en geïrriteerd  in mijn auto?

De oorzaken van de gezondheids klachten zijn ondermeer:

1.  elektrostatische belasting (oplading door wrijving in de lucht en banden op het wegdek). Dit neemt heel veel energie weg uit het lichaam.

2.   fijnstof en chemische luchtjes (afkomstig van o.a. uitlaatgassen en interieur). Dit maakt het binnenklimaat minder fris.

3. het enorme aantal elektronische circuits en technische componenten in de auto,  de elektromagnetische velden van draadloze communicatie apparatuur zoals mobiele telefoons, laptops en navigatie apparatuur in de auto. Naar schatting 30% van de mensen ondervinden stress in de cellen door elektromagnetische velden, met welzijnsklachten tot gevolg     

De Memon Car transformer harmoniseert elektromagnetische velden, neemt elektrostatische oplading weg en zorgt voor een gezondere en schonere lucht. door het herstel van de natuurlijke luchtionenhuishouding. Dit heeft tot gevolg dat fijnstof deeltjes en toxische deeltjes naar de bodem van de auto worden geleid en via stofzuigen kunnen worden afgevoerd. 

Zie Memon Fijnstof reductie test in de auto

 
Samengevat zijn de voordelen van het gebruik van de Memon® Voertuig Transforme minder stress en vermoeidheid en een betere concentratie tijdens het autorijden.

Nu aanschaffen? Ga naar de webshop!