Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Laptop en computer

Laptop en computer

Straling van laptop computers

Laptop computers zenden een veelheid aan elektromagnetische velden uit. Ze bevatten een WiFi zender, een blue tooth zender en een heleboel elektronica die elektromagnetische frequenties afgeeft. Ook ontstaan er sterke elektrischevelden doordat zowel de netsnoeren en de gebruikte stopcontactne niet zijn voorzien van randaarde. Door alle vrijkomende velden en doordat laptops van lange tijd heel dichtbij gebruikt worden, ondervindt het lichaam een sterke belasting die kan leiden tot vermoeidheid, last van ogen, hoofdpijn, concentratie verlies en geïriteerdheid.

De oplossingen van Ohm ElectroCare

1. De memonizer® Mobile voor mobiele telefoons, DECT handsets en laptop computers

De memonizer® Mobile harmoniseert alle stoorvelden die de laptop afgeeft en hij werkt voor alle soorten laptops en . Het is een zeer effectief werkend, plat model, dat onzichtbaar past in het accucompartiment vande laptop. Indien het accucompatiment niet kan worden geopend, kan de memonizer® Mobile ook met bijgeleverde sticker op de onderkant worden bevestigd. 

Wilt u meer weten over de werking van memonizer®  Milieutechnologie? Click hier.

De memonizer® Mobile is eenvoudig over te plaatsen naar een nieuwe laptop en heeft een levensduur minimaal 20 jaar. De memonizer® Mobile wordt geleverd met een tevredenheidgarantie van 90 dagen.

De memomizer Mobile is een uiterst dun stripje ( dunner dan 1 mm) van ca 35 mm lang en 12 mm breed). Hij is er in het zwart of wit. De memonizer MOBILE kan op een plaats naar keuze bevestigd worden.

Wilt u een memonizer® Mobile kopen voor de Laptop? Ga naar de webshop!

2. De CMO Flatscreen  & Laptop voor laptop computers en platte computer of TV schermen.

De CMO Flatscreen & Laptop produceert ondersteunende signalen die het mensenlijk lichaam helpen om de effecten op het lichaam van elektromagnetische straling sterk te verminderen. Met een CMO beschermer heeft de straling van de laptop geen vat meer op ons lichaam.

Wilt u meer weten over de werking van CMO  technologie en de uitgevoerde wetenschappelijke testen? Click hier.

De CMO Flatscreen & Laptop werkt op alle (platte) LCD en TFT schermen van computers, TV s en Laptops. De CMO Flatscreen & Laptop wordt op het toestel geplakt op een plaats die qua gebruiksgemak of esthetiek zelf kan worden gekozen.

De CMO Flatscreen is een rondmetalen schijfje 25 mm diameter en een dikte van 4 mm. Het weegt enkele grammen en kan op een plaats naar keuze bevestigd worden op uw laptop of op uw flatscreen.

De CMO heeft een levensduur van minimaal 7 jaar en wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie van 45 dagen.

De CMO Flatscreen & laptop kan worden aangeschaft in de webshop