Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Bluetooth headset

Bluetooth headset

Last van straling van uw Bluetooth headset?

Heeft u het idee dat u last heeft van elektromagnetische stralingen van uw blue tooth headset in de auto of  tijdens het werk?  Herkent u één of meerdere van de volgende klachten bij uzelf of één van uw gezinsleden: Vermoeidheid, hoofdpijn, gespannenheid, tintelingen in het hoofd en concentratie problemen ? Komen er uit medische onderzoeken geen duidelijke oorzaken naar voren? Dan is de memonizer®Bluetooth voor u een uitkomst.

Klachten vrij mobiel bellen of werken met Memon

De memonizer®Bluetooth  is in een handomdraai te plaatsen in uw headset. het is een kleine chip voorzien van zelfklevende stickers  De memonizer®Bluetooth harmoniseert de elektromagnetisch straling van uw headset, zonder dat de werking wordt beïnvloed.

De memonizer®Bluetooth kan eenvoudig mee genomen worden naar uw volgende headset en gaat 20 jaar zonder enig onderhoud mee.

90 dagen tevredenheidgarantie

U kunt de memonizer®Bluetooth zonder enig risico zelf ervaren. U bepaalt zelf of u de memonizer®Bluetooth houdt of dat u hem binnen 90 dagen terug stuurt. Bij retour ontvangt u het aanschafbedrag van de memonizer®Bluetooth terug

Bestellen? Ga naar de webshop en click hier  Reeds vele duizenden mensen in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk,  Noorwegen, Engeland, USA, Australië en Nederland gingen u voor met memonizer® bescherming!