Postbus 9 2396 ZG Koudekerk a/d Rijn
(M) +31 653 738 200
(E) info@stralingsproducten.nl
Stralingsadvies Webshop
home › Bestellen en betalen

Bestellen en betalen

Bestel en betaal methoden

Bestel eenvoudig online en betaal in de webshop met iDeal of maak het zelf over via telebankieren bij uw eigen bank.
Het is ook mogelijk om telefonisch en/of per email te bestellen. Stralingsproducten stuurt u dan per email of post een prijsopgave. U stort het bedrag vervolgens zelf onder vermelding van de ordercode. Na betaling wordt de bestelling verzonden.

Bij een internetbetaling komt veel kijken en er zijn meerdere partijen bij betrokken. Dus mocht u onverwacht problemen ondervinden, kijkt u dan eerst even in onderstaande punten en probeer het eventueel nogmaals. Neem anders gerust even contact met ons op.


• iDEAL betalingen worden direct afgeschreven. U kunt ter controle altijd even inloggen in uw eigen internet bankieren omgeving. Wordt er niets afgeboekt, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan.
• Via ons systeem krijgt u een email met de opdrachtbevestiging. Controleer deze op altijd op juistheid. Het bedrag moet overeenkomen met het bedrag wat van uw rekening is afgeschreven.


Vraag: Is betalen via internet wel veilig?
Antwoord Ja, dat is veilig. Wanneer u op de betalingspagina's komt waarbij u uw persoonlijke wachtwoorden e.d. moet opgeven, controleert u in de URL of u op de juiste pagina's bent: Ideal: https://secure.chronopay.com/index_ideal.cgi